derhund Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 mam sl-75drv5,athlona1,6, gainwarda gf4pro/600tv, 2x256 ddr ale mam wrażenie że całość nie chodzi jak powinna uzyskuję ca. 6000 punktów na 3dmark 2001 na co powinienem zwrócić uwagę z góry dziękuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 w podobnym zestawieniu na swoim sprzecie - z mala roznica bo karte mialem GeFc 2Ti Leadteka. potrafilem wycisnac z niej bez pocenia sie 5600 w 3Dmark2001. na szczescie pozbylem sie tej grafy i jeszcze wieksze szczescie ze pozbylem sie tej plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Zapewne masz włączony AAx2. Zainstalowałeś sterowniki Via 4in1 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 zainstaluj VIA 4in1. To na pewno to. Albo jakies lewe detonatory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 w podobnym zestawieniu na swoim sprzecie - z mala roznica bo karte mialem GeFc 2Ti Leadteka. potrafilem wycisnac z niej bez pocenia sie 5600 w 3Dmark2001. na szczescie pozbylem sie tej grafy i jeszcze wieksze szczescie ze pozbylem sie tej plyty chyba troche przeginasz z negatywnym nastawieniem do tej plyty.mam ja i jestem zadowolony pod kazdym wzgledem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 _Vip_ - czyżbyś zapomniał o FSB 166MHz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Gr00bY Mazur"]_Vip_ - czyżbyś zapomniał o FSB 166MHz ? z nowym biosem juz wszystko gra !!! Polarny robil testy,gadalem na ten temat z Liskiem.Na biosie 1.5 i starszych nie moglem poleciec powyzej fsb150 teraz na 1.6 mam fsb157 i wszystko gra.Wyzej juz nie pozwala twardziel i proc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Ten wynik nie jest wcale zły - to jest przecież MX440 i nie zapominajcie o tym!!! Jednak jeżeli chcesh przekroczyć 6500 to zainstaluj dętki 40.71, najnowsze stery dla chipsetu oraz poustawiac odpoviednie parametry w RivaTunerze (zazwyczaj kosztem jakości obrazy) np: synchronizacja pionowa. Emge, ten twój GF2 TI to miał rdzeń taktowany 250MHz? Bo jak 200 to se strzele w łeb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...