Skocz do zawartości
derhund

sl-75drv5 potrzebuje porady

Rekomendowane odpowiedzi

w podobnym zestawieniu na swoim sprzecie - z mala roznica bo karte mialem GeFc 2Ti Leadteka. potrafilem wycisnac z niej bez pocenia sie 5600 w 3Dmark2001.

na szczescie pozbylem sie tej grafy i jeszcze wieksze szczescie ze pozbylem sie tej plyty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w podobnym zestawieniu na swoim sprzecie - z mala roznica bo karte mialem GeFc 2Ti Leadteka. potrafilem wycisnac z niej bez pocenia sie 5600 w 3Dmark2001.

na szczescie pozbylem sie tej grafy i jeszcze wieksze szczescie ze pozbylem sie tej plyty

chyba troche przeginasz z negatywnym nastawieniem do tej plyty.mam ja i jestem zadowolony pod kazdym wzgledem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]_Vip_ - czyżbyś zapomniał o FSB 166MHz ?

z nowym biosem juz wszystko gra !!! Polarny robil testy,gadalem na ten temat z Liskiem.Na biosie 1.5 i starszych nie moglem poleciec powyzej fsb150 teraz na 1.6 mam fsb157 i wszystko gra.Wyzej juz nie pozwala twardziel i proc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten wynik nie jest wcale zły - to jest przecież MX440 i nie zapominajcie o tym!!! Jednak jeżeli chcesh przekroczyć 6500 to zainstaluj dętki 40.71, najnowsze stery dla chipsetu oraz poustawiac odpoviednie parametry w RivaTunerze (zazwyczaj kosztem jakości obrazy) np: synchronizacja pionowa.

Emge, ten twój GF2 TI to miał rdzeń taktowany 250MHz? Bo jak 200 to se strzele w łeb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...