BeRNaL Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 czesc. powiedzcie mi o awaryjnosci asusa a7n266. chip NVidia 220D z grafika zintegrowana. 2 pytanie jaki jest najlepszy cd-r oprocz teac-a. pis help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Kumpel ma i bardzo sobie chwali. Moim zdaniem super płyta tylko bardzo droga. A cd-rom to może ASUS, odradzam wszystkie samsungi i LGx52. A zamiast CD-Roma to może DVD od LG , mam i jestem zadowolomy(2 lata gwar.) no i 190PLN :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 CDR najlepszy : Plextor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Polecam dobry i tani Lite-On. Chwalili go w roznych gazetkach i serwisach - kupilem (32x) i jestem zadowolony. Zajrzyj na cdrinfo.pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 dzieki wielkie za odpowiedzi i prosze o jeszcze zwlaszcza na temat plyty. fajnie by bylo akby sklepy w mojej miejscowosci mialy te cd-romy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 TEAC 540-E padl mi po roku Slyszalem,ze Asusy sa bardzo dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 a ja polecam tego ASUSa co w linku, kumpel ma, 100% zadowolenia, widzialem jak TO dziala, robi wrazenie, gdybym mial kupowac jakis badziew za 100 zl lub tego ASUSa za 139 to bym sie nawet nie zastanawial O to link do opisu http://sklep.age.pl/opis.php?m_kod=CD___AS...ASUS52_______12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 dzieki chlopaki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 TEAC 540-E padl mi po roku Slyszalem,ze Asusy sa bardzo dobre tez miałem Teaca 40 i był spuer działa jakies 2,5 roku ale w koncu i na niego perzyszłą pora wiec kierująć się marką kupiłem Teaca 52x i jeszcze tak sie w zyciu nie pomyliłem totaly szmelc. myślałem ze to walniety egzemplarz wymieniłem i to samo polowa plyt jak sie rozpędzą to obcierają gdzies w srodku i cd przestaje czytac a w ogole wg mnie to to nie jest produkcja Teaca bo to jest pierwszy teac z okrągłą diodą i przyciskiem play, wg mnie zlecili to komus wyglada mi to na jakies BTC czy coś takiego a w ogole jest niemiłosiernie głośny dobrze ze to od znajomego ze sklepu wiec bez problemu mi wymieni i biore LG 52. mam takie w dwoch innych kompach i jest spoko cichy i korekcje ma dobrą za 95 zyla całkiem całkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 TEAC 540-E padl mi po roku Slyszalem,ze Asusy sa bardzo dobre zgadzam sie :) starszy ma w pracy ze 2 lata i smiga jak nowy(asus) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...