Bc Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Wlasnie pytanie znajduje sie w tytule tego tematu ... plyta Epox 8kha+ z biosem Award 2001, na kompie mam win xp, win98 i linuxa :D ... tylko win98 sie czasami zacina .... chcialbym wiedziec czy warto wogole zmieniac bios skoro narazie wszystko dobrze mi dziala ... czy zauwaze jakis maly skok wydajnosci ? moze 'cos' bedzie mi lepiej dzialalo czy tylko zmiana bedzie polegala na tym ze podczas wlanczania sie kompa bedzie sie wyswietlala nowsza wersja biosu ? ... moze jakies nowe opcje beda dostepne ? ... czy po wgraniu nowego biosu (biosu czy biosa :lol: ) bede musial wgrywac od nowa systemy ? ... wiem ze jest ryzyko w wgrywaniu nowego biosu ... dlatego chcialbym wiedziec po prostu "czy warto ?" jeszcze z tym ryzykiem ... chyba jak cos zepsuje podczas wgrywania to nie bedzie problemu z ponownym wgraniem starego biosu ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...