Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 zdupiłem nagrywarke... cd-rom umiera... coś trzeba qpić. na pierwszy ogień idze cd-rw, później będe chciał doqpić dvd. i tu jest problem, bo chciałbym żeby wyglądały raczej tak samo. wiem że tak wyglądają samsungi ale raczej nie chce napędów tej firmy - lg też nie. macie coś innego na oku??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Heh, wygląd... :lol: LiteON CDRW 48125W i LiteON DVD LTD163D 8) Ja wlasnie zamowilem LiteON CDRW 48125W i DVD Pioneer 500M :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 mógłbyś siakieś fotki skądś wyczaić - ja na stronie liteona nie mogłem... bo ich raczej nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 www.cdrinfo.pl :D Ups te Lajteony nie sa do siebie zbyt podobne :D SORX :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 nie dziwie sie. cd-rw robi liteon a dvd składa dla nich jakaś inna firma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Dla mnie to dziwne, wybierac DVD i CDRW po wygladzie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Kup Combo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 jakby wybierał tylko po wyglądzie to bym ziął samsunga... nei wezme combo bo chce mieć możliwoś kopiowania on the fly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...