Misiorro Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Heja! Zmontowałem sobie nowego kompana i wynik jest taki, że przy większym wysiłku zaczyna piszczeć, a potem się wyłącza; grafika smuży (np. litery na białym tle zostawiają poziome czarne smugi). Zakładam, że to zasilacz, bo mam starego Feel'a 300. Mój nowy nabytek to: PIV 3.4 HT Northwood (wiatrak firmowy box), 1 Gb Ram TwinMos (2x512 slot 1 i 3), GeCube Radeon 9550, płyta ABIT IS7, 3 twarde dyski (160 Gb Maxtor, 160 Gb Caviar i 40 Gb Seagate), DVD-R Toshiba. Tak w ogóle to programik Abita EQ pokazuje, że w stresie temperatura procka skacze z 35 do 75-80 stopni i twierdzi, że fan nie działa, a działa, bo widzę przecie! Pomóżcie proszę, bo bez was zaliczę kiepskie Święta (kupiłem sobie pod drzewko HL2 :))) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiorro Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zapomniałem o głównej prośbie :roll: : pomóżcie mi dobrać do tego zestawu zasilacz (o ile według was problemy są winą zasilacza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Minimum 400W i to dobrej marki. Czyli chieftec 420DF Neotec V4200(4202) TAGAN380(topower 400) i inne markowe. Jeżeli chcesz podkręcać to polecam coś więcej niż 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiorro Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Dzięki Benito! W takim razie szoruję do sklepu po zasiłek! Wesołych!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 A ile masz na to kaski ? ? ? Ja osobiscie ostatnio choruje na punkcie POLPASYWNEGO TO(P)OWERA :E drogi ale perespoektywa zero dzwieku podczas www etc jest NISZCZACA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ja polecam tego Antec Controltrue550 550 Watt ATX12 Power Supply zapomisz o problemach typu slabe napiecia itp Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...