gnom Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Witam wszystkich. Mam maly problem. Zakupilem dzis monitor lcd Samsung SyncMaster910. Ma on glownie sluzyc do pracy, w tym polu sprawuje sie swietnie.Mam jednak mam mala slabosc- a konkretnie jedna, stara gre- w ktora gram od 5 lat. Gra dwuwymiarowa, zreszta. Tu wlasnie nastapil problem. Wiem, ze monitory cieklokrystaliczne zasadniczo "smuza". To, co dzialo sie przy graniu nie bylo chyba jednak normalne: Przy kazdym ruchu postaci, zwlaszcza wczytywaniu sie nowego obszaru, ekran (dosc slabo, ale jednak) migotal. Przeinstalowalem sterowniki i nic. Monitor podlaczony jest do komputera za pomoca dsuba. -Czy ktos spotkal sie z podobnymi problemami? -Czy to normalne? -Jesli nie, to jak usunac problem? Z gory dziekuje za odpowiedzi na pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Czy jak usuwales sterowniki uzyles driver clanera? Napisz jaka masz karte graficzna. Sproboj :arrow: Pobawic sie w opcjach odswiezaniem :arrow: Zmniejszyc rozdzielczosc ekranu :arrow: Zagrac w inne stare gry 2d dla testu czy problem wystepuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnom Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Karte mam nvidii geforce 5700 fx. Driver cleanera nie uzywalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...