muchomorek Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Witam! Mam taki problem pojawiam mi się taki komunikat jak na screenie niżej mimo użycia programu CHKDSK problem nie znika. Co mam zrobić bo już mnie to trochę wnerwia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Plik sie uszkodzil, albo cos z dyskiem nie tak . Pobaw sie skanerami od wirow , i narzedzami do dyskow :) . Ja bym tak przynajmniej zrobil . Rozumiem, ze tylko z tym plikiem masz problem ??? (jezeli tak wez sobie zainstaluj przegladarke jeszcze raz ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Wyczyść historię w Firefoxie. Jeżeli nie pomoże to usuń ten plik, Firefox utworzy go po ponownym uruchomieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...