mentor_nd Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Pisalem o moim problemie w temacie o radkach 9600 i nikt nie odpowiedzal. Sapphire Radeon 9600 pro 400/600 na Hynixach 3,3. Keidy podkrece rdzen na wiecej niz 500 benchmarki zawieszaja sie i komp sie czesto restartuje. Zadnych artefaktow :!: Poprostu zawiecha i tyle. Podobnie z pamieciami powyzej 650. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Pisalem o moim problemie w temacie o radkach 9600 i nikt nie odpowiedzal. Sapphire Radeon 9600 pro 400/600 na Hynixach 3,3. Keidy podkrece rdzen na wiecej niz 500 benchmarki zawieszaja sie i komp sie czesto restartuje. Zadnych artefaktow :!: Poprostu zawiecha i tyle. Podobnie z pamieciami powyzej 650. po prostu za bardzo go podkręcasz - taki egzemplarz i tyle chcesz kręcić bardziej ? zostaje ci VMOD i wymiana chłodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentor_nd Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 mogloby cos pomoc wgranie innego biosa :?: Slyszalem ze FICa sa dobre tylko ze sa to biosy do pamieci Samsung 3,3 a ja mam Hynix 3,3...czy po wgraniu tego biosa cos mogloby sie stac z karta :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 mogloby cos pomoc wgranie innego biosa :?: Slyszalem ze FICa sa dobre tylko ze sa to biosy do pamieci Samsung 3,3 a ja mam Hynix 3,3...czy po wgraniu tego biosa cos mogloby sie stac z karta :?: Bios nie podniesie ci napięcia, może zmienić ci timingi karty. Wszystko masz w przyklejonym temacie o R9600pro/XT ten temat nadaje się do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...