TheVastaThor Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 na starej plycie ECS bylo wsio OK. po przesiadce na ga-7vrx w momencie gdy chce go zrestartowac lub zamknac to monitor staje sie czarny , lecz wszystko w kompie dziala. nie wiem czy moze to byc spowodowane tym ze przez mojego kompa udostepniam polaczenie internetowe???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 1. na dzieńdybry instalnij se nowe via4in1 2. sprawdź w biosie, czy zaznaczyłeś zasilanie atx (nie wiem czy ta płyta to ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafet Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Sprobuj pozmieniać sterowniki karty video i dzwiekowej. Przy zupelnie innej plycie mialem ten sam problem. Ja instalowalem na goly system wszystko po kolei, to znaczy : sterowniki video i probowalem zamknac system... i tak do momentu, kiedy przestal sie wylaczac, a wtedy wiadomo, ktory to ster.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 po zmianie płyty chyba wypada zainstalować od nowa system, no izastanów sie nad OS-em bo millennium to największa pomyłka nie godna nazywania go systemem operacyjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 po zmianie płyty chyba wypada zainstalować od nowa system, no izastanów sie nad OS-em bo millennium to największa pomyłka nie godna nazywania go systemem operacyjnymtrue, by niebyć gołosłownym, w pracy mamy 5 kompów z ME i jeden z win98se. te z me całyczas się sypią (a różne konfiguracje kompów), niebieskie ekrany, inna sprawa, że to w założeniu nie system do pracy profesjonalnej (praktyczna niemożność odpalenia dwóch użytków na raz), ale np 98 działa bez zarzutu (obsługa offica, poczta itd). A kiedyś też jechałem na autocadzie pod w98 i nie było problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 co nieco o Me: http://windows.online.pl/box/tips_me.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Mhhhm??? ja mam winME od jakichs 10 miesiecy i chodzi wszystko cacy. zwisow kompa to mialem moze ze dwa i to i tak nie wiem czy przypadkiem nie z mojej winy(nie klamie | albo nnie pamietam). programy chodza spox, nawet jak uruchamiam kilka naraz, a moj sprzet wcale zajebisty nie jest. p200MMX, 128 ramu, sis6326 4mb, mobo to nawet nie wiem jakiej firmy bo nigdzie nie pisze :( . dawniej siedzialem caly czas na w95osr2, bo jak se kiedys zainstalowalem win98 to byly caly czas problemy (oczywiscie SE), wieszalo sie caly czas, bledy, blu scrreny :evil: . kumpel ma tez ten system na lepszym kompie i chodzi mu bez zarzutu, wiec ja jusz nie wiem jak to naprawde jest z tymi systemami :evil: oczywiscie system chodzi po jednej instalce od tych 10 miechow, instalowalem go tylko raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Miałem podobne kłopoty i pomogła reinstalka systemu + wyczyszczenie slotów PCI BTW ME to najgorszy system jaki microsoft zrobił - to moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 zainstaluj na nowo windowsa najnowsze via 4 in 1 i po problemie na 99% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...