podhale Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Mam głośniki Creative 5.1 i karte SB Live 5.1. Przed formatowaniem ogladajac tv na komputerze glos mialem z 4 glosnikow bez centralnego. Jednak po zainstlowaniu od nowa wina mam glos tylko z 2 przednich!! Pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zmień źródło nagrywania na "what u hear". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podhale Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zmień źródło nagrywania na "what u hear".gdzie mam to zmienic?? moglbys napisac troche dokladniej THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 w mixerze, czyli tam gdzie masz suwaki do zmiany głośności wave, midi, line in ..itd masz do live! 5.1 taki surround mixer to np. w nim możesz to zmienić (ostatni suwak po prawej, kliknij nad nim ikonkę i wybierz "what u hear"). w moim starszym tunerze tv musiałem coś takiego robić żeby dźwięk był we wszystkich głośnikach. jeżeli to nie pomoże to należałoby poszukać odpowiednich opcji w sofcie do tunera. w razie gdybyś nie znalazł tego surround mixera to można to zmienić też w systemowym mixerze w panelu sterowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podhale Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 NoVVy dzieki. Znalazlem i juz wszystko dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...