timmon24 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Tak ja w temacie co byście poradzili z radiatorów na karte graficzną karte mam 500/710 podkreconą po godzinei gry np w call of duty bardzo się grzeją pamięci. mam na mysli te radiatorki ale czy one duzo pomoga ? http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=318 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Miedziane.... Czyli te mogą być.. A tak poza tym --> Na chłodzenie Konwencjonalne z takim tematem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ure Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Jako ze miedz, sa w porzadku. Zastanawiales sie nad zastosowaniem odpowiedzniego nawiewu/obiegu powietrza w budzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Calkiem przyzwoite ale Moim Zdaniem za DROGIE ;/ poszukaj czegos na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 co byście zaproponowali innego ? tansze coś Tak owiew w budzie mam w miare zamierzam tez kupic wenty 120x120 jakiś porzadny juz mam upatrzony troche modyfikacji w budzie jak jest opisane w topicu"2 dzióry w obudowie =mróz" Sory ze tu wpisałem ten post ale on tez dotyczny w dużej mierze kart graficznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...