jakac Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Moje pytanie dotyczy tego gdzie się odkłada moja poczta tzn w jakim katalogu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Moje pytanie dotyczy tego gdzie się odkłada moja poczta tzn w jakim katalogu A jaki masz system ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 W opcjach outlooka masz dokladnie napisane , tyle ze ja mam po angielku system wiec nie wiem czy jak tobie napisze gdzie szukac to znajdziesz . A jezeli nie znjdziesz to mniej wiecej w tym miejscu C:Documents and Settings(twoj login ) Local SettingsApplication DataIdentitiesMicrosoftOutlook Express Tylko pamietak o tym ze Adrees Book jest w innym katalogu . Zreszta lokalizacje wszystkich rzeczy masz w outlooku tylko troche poszukaj . Aha katalog Local Setting jest ukryty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...