kamtek Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Mianowicei mam taki problem, wlaczam gg i normlanie sie uruchamia, jednak gdy chce zaczac z kim rozmowe to gg sie zawiesza, moge wszystko robic oprocz rozmowy. Podobnie jest z tlenem, tylko ze raz na jakis czas uda mi zalaczyc rozmowe, wirusow raczej nie mam, bo sprawdzalem dwoma skanerami ( mks i kaspersky ) i nie wyryly one rzadnych wirusow. Co moze byc przyczyna tego zawiesznaia sie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Komunikatory GyGy i Tlen oparte są o IE, może w tym tkwi problem. Uruchom jakiś komunikator, który nie ma nic wspólnego z IE np. Miranda, Konnekt, AQQ, zobaczysz czy będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Konnekt z tego co pamietam rowniez wymaga IE do dzialania, wiec to akurat nie najlepszy przyklad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamtek Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 paulo ma chyba racje, sprobowalem teraz zalaczyc IE i tez mi sie zawiesza ( wczesniej nie zauwazylem bo uzywam firefox ) wiec moze macie jakies rady apropo wieszajacego sie IE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Może reinstalacja IE. Konnekt z tego co pamietam rowniez wymaga IE do dzialania, wiec to akurat nie najlepszy przyklad ;)Chyba masz rację: Wymaga również zainstalowanego w miarę nowego Internet Explorera (a raczej instalowanych z nim bibliotek systemowych).Używam Mirandę, a ona IE nie potrzebuje. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
csh Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 kamtek Mialem ten sam problem co ty, przesiadlem sie na konnekta i pomoglo! Reinstalacja IE nie byla potrzebna. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...