kufcio Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witam mam pytanie odnosnie sprzetu, duzo czytalem ale jak kazdy wie, ceny szybko spadaja, sprzet jest "laczony" itp. mam lacze wi fi z internetem i zastanawia mnie czy mogl bym rozdzielic to lacze oczywiscie juz kablem po domu przy pomocy d-link'a 614+ czy ten sprzecik mi wystarczy? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 tak spokojnie... ja mam D-Linka DI-614+ laczy sie z nim 14 osob przez Wi-Fi i 3 kompy lanem i dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufcio Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 chodzi o to ze chce z wi-fi "ciagnac" internet a udostepniac w LANie.... A Ty pewnei masz internet z kabelka rj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 tak ja netam mam z rj ale u sasiada zrobilem wlasnie tak jak chcesz ty to zrobic.... u niego tez stoi DI-614+ do tego ma podlaczone 2 kompy- zwyklego, laptopa oraz dodatkowo kamere monitorujaca jego chate ktora podlacza sie pod ruterka w tym AP.... wiec bez problemu sie da :) tylko odpowiednio trzeba skonfigurowac... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufcio Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 wnioskuje ze router w tym sprzeciku moze zarowno "routerowac" np. modem adsl od neo, a przy odpowiednim skonfigurowaniu moze routerowac wi-fi. no to robi sie fajnie, na razie bede mogl podzielic wifi, a w przyszlosci NEO np. dziki serdeczne za podpowiedz pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...