michal_s Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Otoz posiadam taka wierze ktora ma juz ponad 6 lat, i ma problemy z odtwarzaniem plyt. Po wsadzeniu plyty do urzadzenia, zostaje wykryta (chodz nie zawsze) i po wcisnieciu play zaczyna grac, lecz gdy np chce zmienic piosenke do przodu zacina sie i do piero po kilku krotnym zmienianiu na poprzednia i nastepna piosenke zaskakuje. Zastanawiam sie czy mozna czyms przemyc laser, i czy to cos pomoze, poradzcie cos prosze, jesli mozna przemyc to czym najlepiej, moze spirytusem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 probowalem plyta czyszczaca ale nie dalo to zadnych rezultatow, plyty oczywiscie nagrywam z predkoscia max 8x, moze ma ktos jecze jakies propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zawsze przy tych samcyh płytach są problemy, czy przy wszystkich - wsadź jakąś tłoczoną płytę - najlpiej oryginał i żeby w dobrym stanie była i sprawdź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Na niektorych oryginalach chodzi dobrze, na niektorych sie zacina (porzy zmianie piosenki w przod lub w tyl), a niektorych wogole nie czyta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Na niektorych oryginalach chodzi dobrze, na niektorych sie zacina (porzy zmianie piosenki w przod lub w tyl), a niektorych wogole nie czyta... I zawsze tak było, czy od niedawna, bo ja mam taki stary odtwarzacz CD do wieży - ma chyba z 10 lat - i dokładnie tak samo chodzi - z tym, że u niego to raczej normalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Wlanie nie zawsze.... Gdy byla nowa chodzilo wszystko ladnie bez zaciec, a teraz cos sie sypie i nie wiem co z tym zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 hmm a nie oreientujecie sie ile ta wymiana by kosztowala ? Ta wierza ma juz mala wartosc i nei wiem czy jest sens w nia inwestowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 dobra panowie, problem rozwiazalem, co zrobilem ? poprostu zdjalem obudowe i naszym polskim spirytusikiem przemylem diode laserowa. Teraz wierzyczka gra jak nowa ! Dziekuje wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...