Skocz do zawartości
beniek

Problem z karta grafincza radeon 9550 gigabyte 128 mb 128 bi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zakupilel niedawno karte graficzna ati radeon 9550 gigabyte 128 mb 128 bit ucieszony ze bede mial 100 fps w counter striku wchodze przeinstalwuje winde na 2000 stery z plyty potem dalem jeszcze omegi zadowolony odpalam cs'a patrze 100 fps ale im wiecej okienek tym mniej fps oki podlaczam sie na jakis serwer patrze a tu 30 fps a na poprzedniej juz mialem nawet 60 fps (ge force 2mx 64 mb) przeinstalowalem stema tym razem ledwo 50 fps siega ;( wylaczylem cs'a wlaczam nfs undergorund cina jak h... lepiej niz na poprzedniej karcie ale denerwojace zaciecia sa i to na najmnieszych detalach i rozdzielczosci to samo doom tylko jeszcze gorzej czego to moze byc wina a reszta to procek : 1700 celeron, 256 mb ram , windows 2000 z service pack 1

plyta glowna ma agp x4 czy to moze byc tego wina??

ZROZPACZONY BENIEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem cie arczi ze provek slaby ale wczesniej na starej karcie mailem 80 fps w cs'ie a teraz mam 50 fps mimo ze nowa karta graficza to samo z nfs jak juz mowilem nie wiem czemu tak sie dzieje podobno nie powinno byc problemu przeciez a u mnie jest !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ati smierdzi w cs(jezeli nie masz mocnego kompa), jak gralem na 9550 to mialem okolo 35-50fps (D1200,512@266). jezeli chcesz karte do cs 1.6 przy twoim konfigu to lepiej juz kupic jakiegos ciach!owego fx'a 5600ultra albo gf4 ti4200, ktory jest w cenie tego radka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bylem u kumpla kotry ma 256 mb ram procek athlon 1.7+ i u niego chodzi nfs underground jak marzenie w 1024 ..... na najwyzszych detalach a u mnie na najmniejszych sie zacina :o

I co ty na to??

Plyta glowna??

chesz porywnywac celerona 1700 do Athlona 1.7oo ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh. ja posiadam obecnie Athlona 2000XP, 512 ramu i gf 2 mx. w csie mam 100fpsow, ale w granacie dymnym okolo 20. moze wystarczy wpisac w konsoli np. fps_max 200? moze cos pomoze? ja na moim sprzecie gram w nfsa u2 na rozdzialce 1024/800 i detale na 3/4, czyli prawie max :D teraz jeszcze bede wymienial grafe na tego wlasnie radka. mozes sprobowac go podkrecic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi