theboo Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Witajcie! Nie moge znaleźć nigdzie informacji na temat zasilaczy PoWork, a konkretnie interesuje mnie taki model: PoWork 500W na eBay Niestaty na żadne luksusy typu chieftec mnie nie stać :P więc proszę o rade czy na wyżej wymienionym zasilaczu pójdzie: barton 2500@3200, radeon 9550@9600pro, 2x barracuda, dvd, 512mb hynix D-43. Czy ten zasilacz kwalifikować jako traceropodobny, czy może starczy do takie sprzętu? z góry Wielkie dzięki za odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Kupi Chieftec 360W będzie lepszy, i na pewno uciągnie taki zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 tylko nie stać mnie żeby wydać tyle na zasilacz (no chyba że chcesz zostać moim sponsorem :twisted: ) że chieftec będzie lepszy to wiem, ale pytam czy "to coś" 500w pójdzie? ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 to jakis szajs, balbym sie do kompa wsadzac, jak nie stac sie na szefa to bierz modecoma 350gtf, tez pociagnie taki sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 10 dolców za zasiłkę + dostawa 13dolców, czyli 23x3 = 69 zeta. Lepiej dorzuć parę groszy i kup chociażby Modecoma 300GTF za 100zeta, albo 350GTF za 130. Tylko nie te naprawiane z Allegro, bo kumplowi taki po 3 miechach wyleciał w powietrze przy okazji paląc UPSa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 nom to taki tracerek,,, 10$ za 500W ?? ropla życzy sobie więcej od wata :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Armadon nie piernicz :D mam od roberta parady fortrona 300 60 gtp już rok czasu , pc prawie 24/h włączony i działa wypas !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 hmm... to co myślicie o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=37894385 ?? niby pasywny PFC ma... ale lepiej spytać expertów :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 bez sens , to feel .... to kup http://allegro.pl/show_item.php?item=37751226 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 niby modecom niby feel, znaczki dwa... nie znam sie i bym go wziął... :/ wcześniej nie zauważyłem tego Fortrona, bede na niego polował ;) dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 j.h.hudy: kumpel to akurat od jakiejś panny na allegro kupował. Zasiłka zdechła i ubiła przy okazji.... UPSa. UPS był marki PowerCom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ten modecom feel jest bardzo porządny jak za tę cenę. Sam takiego kupowałem klientce do kompa. @j.h.hudy Jak nie widziałeś bebechów tej zasiłki to się nie wypowiadaj, bo za tę cenę z nówek jest to absolutnie najlepszy zasilacz. Ja dałem za niego 69zł w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 benito , widziałem ten zasilacz a nawet go naprawiałem , po prostu fortron do którego dałem linka jest o wiele lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...