Deagels Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Mam problem z zrobieniem pełnego formatu 2 z 4 (pozostałych 2 nie próbowałem) partycji tylko szybki, co sie moglo stac, także po paru restartach strasznie powoli z niego czyta. 2 razy juz przeinstalowalem system XP Pro SP2. Dysk ma ok 2 miesięcy. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 a nie mozesz spartycjonowac go normalnie Partition Magic albo Disc Wizardem od Seagate'a? sformatowac "na szybko" i juz ? po co pełne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deagels Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ale to i tak jest cos nie tak, moge zmienic partycje przy instalacji windowsa ale format bez zmian, windows botowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deagels Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 chodzi mi o to ze jest nie stabilny przy nowym systemie po instalacji sterownikow potrafi sie zle odpalac i zlikwidowac format na unformatet raw particion, wiec lipa, czy moze byc to uszkodzenie techniczne jezeli chodzil praktycznie 24/24h? czy tez sprawka jakiegos virusa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 ale dysk dziwnie pracuje? puka stuka, jaki ma odczyt/zapis ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Formatuj partycję z pod DOS'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 jezeli zwalnia to na 90%^ mozesz powiedziec dyskowi dobranoc. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deagels Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zrobilem Full Disc Wizardem i poszlo jak narazie wszystkie partycje ok, tylko ze jest jeszcze jedna rzecz wywalilo mi na poczatku boot sector virus, dziwne ale wylaczylem w biosie i chodzi ok, sprawdzalem na 3 windowsach xp (kupilem w promocji :) i to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnjohn Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 oj niedobrze! mam nadzieje że masz gwarancję na ten dysk, bo jakby nie patrzyć dysk to dosyć awaryjna część komputera. w kazdym razie po objawach wygląda na to że już nie będzie dobrze, sprawdz jeszcze jakimś programem czy są bad sectory, o ile pamiętam programem diagnostycznym do dysków WD może byc WDdiag, albo jakos tak. sprubuj, podobno na jego podstawie mozna ubiegac sie o reklamacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdsa Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Nie chce ciebie martwic ale dysk prawdopodobnie poszedl sie .......... Sprawdz na stronie prducenta, pamietam ze Western tak jak i Maxtor czy Seagate oferowali caly wachlaz programow ratujacych zycie dyskom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...