DomanR Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Witam! Znalazłem w sklepie Szafira R8500LE za 521zł. Ze względu na cenę domyślam się że jest to najgorszy modle, a więc 250MHz/183Mhz. Niestety dzisiaj nie mieli na stanie więc nawet nie mogłem zobaczyć jakie ma pamięci. Czy ktoś ma taką grafę albo wie (na przykładzie innych modeli R8500LE 250MHz/183Mhz) na ile da się ją podkręcić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Daj spokój sobie z takim "przeszczepem". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Prosze, omijaj to kanalami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Dzięki. Krótko i na temat :D Lookne moze jeszcze jutro (bo mają już mieć) jakie są pamięci. Może jak by było jakies 4ns to jednak warto za taką cenę? Nie chodzi mi tu o wyciskanie z niej ostatnich potów. Satysfakcjonowałby mnie już 250/250 bo przy takich parametrach już byłaby ona szybsza od R9000. A jeszcze jedno. Co powoduje brak drugiego RAMDAC'a, bo wiem że w niektórych kartach też go wycinali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Dzięki. Krótko i na temat :D Lookne moze jeszcze jutro (bo mają już mieć) jakie są pamięci. Może jak by było jakies 4ns to jednak warto za taką cenę? Nie chodzi mi tu o wyciskanie z niej ostatnich potów. Satysfakcjonowałby mnie już 250/250 bo przy takich parametrach już byłaby ona szybsza od R9000. A jeszcze jedno. Co powoduje brak drugiego RAMDAC'a, bo wiem że w niektórych kartach też go wycinali? To że niemożesz pracować na 2 monitorach jednocześnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Ale TV-Out i monitor na raz mogę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 No raczej, ale lepiej porozglądaj się za lepszymi kartami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 do takich osiagow to ja swoja "marna" tnt2 m64 Palita podkrecam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Wrocław > R8500 275/275 64MB TV+DVI HIS EXCALIBUR Hynix 3.6ns - 540zł (w cenniku było 590, ale się wytargowałem) prawie 2 miesiące temu, jescze zanim gf4ti kupiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Jeżeli to było w DGM to z tego co pamiętam powinien te być LE 250/250 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Daj spokój sobie z takim "przeszczepem". oooooohahahahah Ale tekst -- 8) Popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Jeżeli to było w DGM to z tego co pamiętam powinien te być LE 250/250 :) Dokładnie w DGM. Więc jeżeli by się okazało że karta jest taktowana 250/250 to nie jest to już "przeszczep"? MKa11 skąd wiesz że one były 250/250? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...