thebruno Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Mam durona 1200, radeona 9550 i win xp i wszystko chodzilo OK. Włączyłem dzisiaj kompa i nie ma pulpitu. Widać wskaznik myszki, komputer działa, po omacku windowsa da sie zamknac itp. ale nie widac pulpitu - czarny ekran. W trybie awaryjnym normalnie, w trybie VGA tez. Jak w VGA zmieniam rozdzielczosc - wali się. Próbowalem wywalić stery ale nic nie pomoglo - kombinowac coś ze sterami dalej?? Skanowałem skanerem online MKS i nie ma wirusów. Help bo nie chce mi sie windowsa reinstalować w święta :/// Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 lipa... pewnie blad robi jakis gowniany plik co odpowiada za wyswietlanie tego gowna, wloz CD z winem i wybierz opcje NAPRAW (umozlii ona skopiowanie wszystkich plikow od poczatq, ale nic nie stracisz sterowniki z nawsza werjsa pozostana... ) Enjoy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Rozwiązałem ten problem:D Jednak sterowniki walnęły. Więc jeśli ktoś ma taki problem w XP to F8 podczas startu i wybór TRYB VGA. Potem wywalić stery -> restart -> nowe i powinno chodzić. Mi coś nie całkowicie sie wyinsalowały za pierwszymi dwoma razami ale za 3 razem zadziałało!! Pozdrawiam BRUNO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...