lamusek Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Witam Witam mam taki maly problem oto on zobaczcie sami http://te4_wh0_y0u.w.interia.pl blagam pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 przeskanuj dysk ad-ware, spy-ware, stingerem. Zajrzyj tez do msconfig. Dla mnie to wyglada na jakas reklame... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 wpisujesz w uruchamianie "msconfig" i wypierdalasz to co sie ma nie wlaczac, jak to nie pomoze to SPY BOT SEARCH & DESTROY pomoze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...=0entry106066 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 weee za duzo czytania, przeciez to jest proste jak ciach! wlazisz spod DOSa i grzebiesz w regedicie i ma dzialac.... mialem swego czasu tkie progz do grzebania w regedicie z "DOSa".... wiem, ze jak sie ma taka tapete to jest trudno cokolwiek wlaczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Regedit pod DOS dla winXP? Pierwsze słyszę, ale może jestem niedouczony. Trojan "Warning You're in Danger" nie używa do uruchomienia autostartu (odpowiadających za niego kluczy rejestru), tak że szukać sobie możesz długo i namiętnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Bartosz widział jakiś emulator....czy cuś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...