Skocz do zawartości
Elpawlakos

NEW torrentbits-nie moge potwierdzic aktywacji konta.

Rekomendowane odpowiedzi

moj problem polega na tym ze nie moge stworzyc konta na torrentbits.

korzystalem z niego od bardzo dawna wiec troszke sie przyzwyczaiłem :D

pomijajac juz słusznosc zablokowania/wyłaczenia torrentbitsa......chciałbym nadal z niego korzystac.

jak sie dowiedzialem z newsa teraz torrentbits dziala nie tak jak wczesniej z adresu torrentbits.org tylko z cyphersworld.com.

problem w tym ze jak stworzylem sobie nowe konto na stronie cyphersworld.com i otrzymalem maila na moj adres to jak chce go potwierdzic to on łaczy mnie ze strona torrentbits.org....ktora jak wiemy nie dziala.

na cyphersworld w faq nic na ten temat nie pisza, a na forum bez zalogowanie nie moge sie dostac :(

tak wiec pytam sie tutaj......w koncu sa juz jacys uzytkownicy na cyphersworld.com i musieli sie jakos zalogowac ???

no chyba ze ta strona to jakas sciema.

prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz wiem :D

w linku do potwierdzenia mialem adres torrentbits.org/cos tam cos tam

zamieniłem poprostu sekwencje torrentbits.org na cyphersworld.com i zadzialalo :D

temat mozna zamknac-ale nie kasujcie...moze innym sie przyda :D

update.strasznie duzo pozycji do zassania....az zero :(

cos czyje ze ciezkie czasy nadeszły :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi