Elpawlakos Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 moj problem polega na tym ze nie moge stworzyc konta na torrentbits. korzystalem z niego od bardzo dawna wiec troszke sie przyzwyczaiłem :D pomijajac juz słusznosc zablokowania/wyłaczenia torrentbitsa......chciałbym nadal z niego korzystac. jak sie dowiedzialem z newsa teraz torrentbits dziala nie tak jak wczesniej z adresu torrentbits.org tylko z cyphersworld.com. problem w tym ze jak stworzylem sobie nowe konto na stronie cyphersworld.com i otrzymalem maila na moj adres to jak chce go potwierdzic to on łaczy mnie ze strona torrentbits.org....ktora jak wiemy nie dziala. na cyphersworld w faq nic na ten temat nie pisza, a na forum bez zalogowanie nie moge sie dostac :( tak wiec pytam sie tutaj......w koncu sa juz jacys uzytkownicy na cyphersworld.com i musieli sie jakos zalogowac ??? no chyba ze ta strona to jakas sciema. prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 juz wiem :D w linku do potwierdzenia mialem adres torrentbits.org/cos tam cos tam zamieniłem poprostu sekwencje torrentbits.org na cyphersworld.com i zadzialalo :D temat mozna zamknac-ale nie kasujcie...moze innym sie przyda :D update.strasznie duzo pozycji do zassania....az zero :( cos czyje ze ciezkie czasy nadeszły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 dzięki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...