grzesiu Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 witam! szukam programu do noki 3410 w ktorym bede mial mozliwosc sobie wrzucic do telefonu jakąś gre, dzwonek itp... szukałem na tweaku, i innych forach ale nic nie znalazłem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Nokia PC Suite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Oprócz gierek - LogoManager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 a ten PC Suite w jakiej wersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 dowolnej, ta nokia jest dosyć stara, więc większośc wersji powinna ją obsługiwać :wink: ewentualnie patrz jakie wersje obsługują ten telefon na stronie producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojent Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 nie wgrasz do tej nokii gierek z tego co pamiętam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Jak sciągnąc na nią można to pewnie też wgrać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 można wgrać jakieś tam gierki, ale nie bedzie ich pewnie dużo, bo pójdą na niej tylko ze stare, jednokolorowe stylu Snake'a albo Invanders ale jedno zastrzeżenie: Nokia pC Suit nie obsługuje kableków FBUS (tych pod coma), jak masz kabelek wpisnany do coma to najlepszy będzie Oxygen Phone Manager (niestety płatny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Wiadomo, internet tam jest wszystko i nie koniecznie trzeba placić. Jeśli chodzi o 3410 to mam sporo softu wiec jak co to PW, do innych nokii też sie cosik znajdzie ;)Wiadomo, internet tam jest wszystko i nie koniecznie trzeba placić. Jeśli chodzi o 3410 to mam sporo softu wiec jak co to PW, do innych nokii też sie cosik znajdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Oxygen Phone Manager II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...