elmo Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Są już dostępne nowe sterowniki dla kart nvidia oznaczone numerkiem 40.72 BETA win2k/xp ftp://download.nvidia.com/Windows/40.72/4....72_win2kxp.exe win9x ftp://download.nvidia.com/Windows/40.72/4...40.72_win9x.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Najbardziej mnie rozbawilo to "WHQL Candidate" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 z dwóch mirrorów zciągałem plik i uszkodzony o co chodzi jakby? nvidia daje oistatnio [ciach] bo z 40.71 miałem ten sam problem, dopiero gdy z warpsearch zciągnołem było wszystko okey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...