Gość sew333 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Hej. Jaka powinna mniej wiecej byc temp na tej karcie? NA windowsie mam albo 34 s albo 37. Roznie. I ma taka być? CZY nie? Nie wiem jakie są wlasnie granice. TO sie patrzy w OVERDRIVE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A czym miezyles?? Temp. raczej dobre ja tez mam takie w windowsie a przy graniu mam max 43* przy 556 MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Mierze w Driverach , w Overdrive temperature. Dziwne ja mam przy 500 w grach te 43 s. A ty masz przy 570 tyle samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Przy 557 MHz ale ja mam masywny radiator, a real fotki xt nie widzialem. A jak ty to mierzysz jakie masz stery bo ja tego nie mam i jak tam wejsc bo ja mierze przez v-tuner. A wersje XT nie ma chyba diody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Mierze temp przez stery tylko. I po grach mam 43 s mniej wiecej. POzniej spada. Standarowe taktowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...