fishboun Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Witam all mam male pytanko (nie wiem czy juz takie nie padlo ale.... :) Powiedzcie mi czy radeony ogolnie rodzinka ati jest taka ramo zerna otorz mialem fx 5200 ultimate i przesiadlem sie na gigabyte 9550 podkrecilem go ludzno na 325 rdzen i 500 pamieci dziala luzik w 3dmarku 2003 skok o jakies 1300 punkcikow tylko jest jeden problem grajac np w hl2 dysk wyskakuje mi z orbity :) poprostu nie za bardzo da sie grac :) na fx tego nie bylo przynajmniej w takim stopniu :) nadmieniam ze mam 256 only :) ddr kingmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Wiadome ze dysk bedzie rzezil skoro masz 256 ramu tylko."ramo zerne" sa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Pozatym do gry w HL2 trzeba ustawić spory plik wymiany, gdzieś czytałem że ponad 1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...