szaraczek Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Hej mam pytanko do katowiczanów , gdzie można kupić w katowicach glacial techa 4350light lub diamond 4200?? jesli można to jak najbliżej dworca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedrek Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 nawet nie wiedziałem, że tam gdzies koło dworca jest sklep komputerowy :)(ja z zabrze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 to pomoże ktoś?? w skarbku jest Vobis i jest jeszcze dużo innych, a przedewszystkim jest giełda:Daha i czy lepszy był by od tych Glacial techów Thermaltake Spark 7+ XASER Edition ?? bo cena nieduzo większa a jednak co miedź to miedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...