tomcyk Opublikowano 3 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2002 Wlasnie czy sa w ogoole takowe???Jak tak to gdzie je zdobyc???? Pozdrowiam Dzieki za zainteresowanie:) Ps.Ostatni to F6 o ile sie nie myle....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Wlasnie czy sa w ogoole takowe???Jak tak to gdzie je zdobyc???? Pozdrowiam Dzieki za zainteresowanie:) Ps.Ostatni to F6 o ile sie nie myle....... Niby pozwalają wykorzystać pełnego raida na vrxp - zawiesza się po przestawieniu kontrolera w ten tryb i trzeba kasować cmos :) Poza tym mają kilka odkrytych opcji w konfiguracji - m. in. uruchamianie komutera na hasło z klawiatury, parę rzeczy w chipsecie i pm. Poszukaj na googlu to znajdziesz bez większych problemów, albo ściągnij modbina i sam odkryj te opcje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Do modelu VRXP jest już F10 :D . Na stronie głównej producenta.Tylko nie pamiętam jak się wabi ta strona. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Wlasnie czy sa w ogoole takowe???Jak tak to gdzie je zdobyc???? Pozdrowiam Dzieki za zainteresowanie:) Ps.Ostatni to F6 o ile sie nie myle....... Niby pozwalają wykorzystać pełnego raida na vrxp - zawiesza się po przestawieniu kontrolera w ten tryb i trzeba kasować cmos :) Poza tym mają kilka odkrytych opcji w konfiguracji - m. in. uruchamianie komutera na hasło z klawiatury, parę rzeczy w chipsecie i pm. Poszukaj na googlu to znajdziesz bez większych problemów, albo ściągnij modbina i sam odkryj te opcje 8) Ale ja pytam o vrx --nie mam raida.....Niestety nie wiem jak szukac takich rzeczy :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Do modelu VRXP jest już F10 :D . Na stronie głównej producenta.Tylko nie pamiętam jak się wabi ta strona. :oops: http://www.giga-byte.com/ Ale Gigabyte od jakiegos czasu nie wydal biosoow....A ja szukam do VRX .... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...