Skocz do zawartości
dzieciol4

Trzęsienie ziemi w Azji a ceny sprzętu w Polsce ???

Rekomendowane odpowiedzi

Zatrzęsla sie ziemia w pld Azji. Nie musze chyba wspominac, ze w tym regionie produkuje sie wiekszosc sprzetu komputerowego. Wczesniej przy takich przypadkach ostro lecialy w gore ceny sprzetu, zwlaszcza pamieci - jak sadzicie czy bedzie tak tym razem ? Warto kupic 100 szt. pamiatek teraz i sprzedac jak ceny wzrosna ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie w radio mowilu , że zginelo nie jak przypuszczano kilkast osób a tysiące ... Także jest to jakaś cześć robotnikow a nawet wieksza cześć . Także dotknie to zapewne w jakims stopniu fabryki oraz producentow czesci komputerowych.

Exo3 twoj nic powinien isc wraz z toba na temat roku ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tym razem - jeśli juz - skok cen nie będzie aż taki - mamy w pl fabrykę wilk/goodram,, w irlandii buffalo - i im się nie dostało ;-) ale możliwe że solidarnie tez podniosą ceny :-]

pamiętam jak po poprzednim trzęsieniu pamiątki skoczyły,, szukałem wtedy kostki 512 - ceny w lublinie dosyć szybko skoczyły o ponad 50%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LPC ale malezja produkuje procki :>

i nie tylko , no wiem chodzilo mi o to ze kraje ktore duzo stuffu produkuja nie odczuły na tyleskutkow trzesienia zeby $ poszły do gory choc moze to stanowic niezły pretekst dla producentow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi