smieshny Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Witam !! Mam problem z moja karta graficzna -radeon 9600 pro (hercules) mianowicie w nowych grach takich jak full spectrum warrior,need for speed under ground 2 i battle for middle earth po uplywie kilkudziesieciu minut od wlaczenia gry pojawiaja sie bledy graficzne.Zaobserwowalem to dopiero po formacie wiec myslalem ze problem tkwi w ustawieniach(mam stery omegi ale na catalystach jest to samo)Jednakze od pewnego czasu wentylator na karcie graficznej dziala strasznie glosno(mam wrazenie ze zaraz wybuchnie) najczescie po kilku minutach na chwile sie uspokaja poczym znowu jest to samo :/ nigdy wczesniej czegos takiego nie mialem.Przypuszczam ze te bledy spowodowane sa zlym chlodzeniem radka.Prosze pomozcie! a tak wygladaja owe bledy graficzne: http://smnor.dl.interia.pl/xxx.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Rdzeń karty się przegrzewa :arrow: wyczyść obecne chłodzenie z kurzu albo :arrow: zmień je na coś innego albo :arrow: oddaj na serwis - poczekasz niestety 2 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 oddaj na reklamacje (chyba ze ja podkreciles to zmniejsz zegary) a i jeszcze jedno zapisuj w jpeg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...