Skocz do zawartości
PgX

Cooler Master Aurora

Rekomendowane odpowiedzi

Czy katoda z opisu ma wyłącznik :?: Znalazłem w necie kilka głosów że ma i inne że nie ma więc sam już nie wiem. A mam zamiar kupić taką... a nawet dwie po 45zł. I czy te katody dają ładne światło :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... a widziałem na necie takie katody z okrągłym wyłącznikiem(który można zamontować po nawierceniu otworu w obudowie) może ktoś wie jakiej firmy są te katody?

o wiele ładniej świecą Sunbeam'a

Ładniej to znaczy??? Jaśniej, ładniejsze kolory?? możesz trochę to rozwinąć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdziekolwiek mozesz go sobie przepiac, co to za problem dla modera ? ;]

:P Wiem ale kolega kiedyś mówił mi że te katody z okrągłym wyłącznikiem są dobre tylko nie pamiętam co to była za firma a z kolegą nie mam kontkatu :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobrze mowilem sunbeam oto wycinek textu z recenzji tych katod zreszta jest ona w tym dzila :P "Do każdej katody dodawany jest inweter i okrągły włącznik (łatwo go zamontować na panelu 5,25" albo 3,5" - wystarczy nawiercić zaślepkę i w otworze umieścić przycisk. Łatwo, szybko i estetycznie.

"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, dzięki bardzo, niedługo zamówie sunbeamy :) Tylko nie wiem jeszcze gdzie... gdzie są najtańsze? W Angelia.pl widziałem były tanie :) czy ktoś kupował w tym sklepie i może się podzielić wrażeniami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do coolermastera to:

1)nie mają wyłączników

2)świecą łądnie wszystkie oprócz czerwonych

3)mają lipne inwertery - jeden mi sięspalił, a drugi daje takie prądy że jasno świeci tylko jedna katoda a druga trochę słąbiej - wkurza to troche

Mam dwie fioletowe, generalnie nie polecam, teraz brałbym revolteca

a tak od siebie to szukam katodek UV które świecą na fioletowo, tzn to widzialne światło jest fioletowe - które to bedą - revolteci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... a widziałem na necie takie katody z okrągłym wyłącznikiem(który można zamontować po nawierceniu otworu w obudowie) może ktoś wie jakiej firmy są te katody?

idziesz do sklepu i kupujesz okragly wlacznik/wylacznik pod 12v (niektore maja kolorowe podswietlenie i se mozesz pod kolor katody kupic ;p ) wpinasz gdzies na drodze kabla, przedluzasz przewody i wymiatasz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idziesz do sklepu i kupujesz okragly wlacznik/wylacznik pod 12v (niektore maja kolorowe podswietlenie i se mozesz pod kolor katody kupic ;p ) wpinasz gdzies na drodze kabla, przedluzasz przewody i wymiatasz :)
Niezły pomysł z tym podświetleniem. Dzisiaj zamówiłem 2 niebieskie katody sunbeama i zrobie świecący włącznik pod kolor wyświetlacza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi