PgX Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Czy katoda z opisu ma wyłącznik :?: Znalazłem w necie kilka głosów że ma i inne że nie ma więc sam już nie wiem. A mam zamiar kupić taką... a nawet dwie po 45zł. I czy te katody dają ładne światło :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 nie mają, widziałem je na żywo i cii powiem, że o wiele ładniej świecą Sunbeam'a, poleca ci je z czystym sumieniem, kosztuja nie wiele więcej, ale warto, bo jakość bez probównania lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 aurory nie maja bo sam mam zielona ale wylacznik sobie sam dorabiam a sunbeama biore uv ona ma wylacznik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 hmm... a widziałem na necie takie katody z okrągłym wyłącznikiem(który można zamontować po nawierceniu otworu w obudowie) może ktoś wie jakiej firmy są te katody? o wiele ładniej świecą Sunbeam'aŁadniej to znaczy??? Jaśniej, ładniejsze kolory?? możesz trochę to rozwinąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 PgX - a looknij na katody Revoltec'a :D One maja 1. ladna barwe 2. afjny wylacznik na sledziu, ktory mozesz sobie potem dac tam gdzie ci sie podoba... Np. tutaj: www.angela.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 ten okragly wylacznik to sunbeam :-) chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 no wiem wiem ze maja wylaczniki na sledziach ale mi chodzi o takie katody ktore maja okragly wylacznik do zamontowania gdziekolwiek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Gdziekolwiek mozesz go sobie przepiac, co to za problem dla modera ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Gdziekolwiek mozesz go sobie przepiac, co to za problem dla modera ? ;] :P Wiem ale kolega kiedyś mówił mi że te katody z okrągłym wyłącznikiem są dobre tylko nie pamiętam co to była za firma a z kolegą nie mam kontkatu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 no dobrze mowilem sunbeam oto wycinek textu z recenzji tych katod zreszta jest ona w tym dzila :P "Do każdej katody dodawany jest inweter i okrągły włącznik (łatwo go zamontować na panelu 5,25" albo 3,5" - wystarczy nawiercić zaślepkę i w otworze umieścić przycisk. Łatwo, szybko i estetycznie. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Ok, dzięki bardzo, niedługo zamówie sunbeamy :) Tylko nie wiem jeszcze gdzie... gdzie są najtańsze? W Angelia.pl widziałem były tanie :) czy ktoś kupował w tym sklepie i może się podzielić wrażeniami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Nie, nie chcę kupować czerwonej, zamirzam kupić 2x niebieską albo niebieską i jakąś inną ale raczej 2x niebieską :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 www.angela.pl - polecam sklepik :D kupowałem wiele razy i zawsze paczka szybko dochodzi, bez problemowo i pewnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 co do coolermastera to: 1)nie mają wyłączników 2)świecą łądnie wszystkie oprócz czerwonych 3)mają lipne inwertery - jeden mi sięspalił, a drugi daje takie prądy że jasno świeci tylko jedna katoda a druga trochę słąbiej - wkurza to troche Mam dwie fioletowe, generalnie nie polecam, teraz brałbym revolteca a tak od siebie to szukam katodek UV które świecą na fioletowo, tzn to widzialne światło jest fioletowe - które to bedą - revolteci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 hmm... a widziałem na necie takie katody z okrągłym wyłącznikiem(który można zamontować po nawierceniu otworu w obudowie) może ktoś wie jakiej firmy są te katody?idziesz do sklepu i kupujesz okragly wlacznik/wylacznik pod 12v (niektore maja kolorowe podswietlenie i se mozesz pod kolor katody kupic ;p ) wpinasz gdzies na drodze kabla, przedluzasz przewody i wymiatasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 hmm... a widziałem na necie takie katody z okrągłym wyłącznikiem(który można zamontować po nawierceniu otworu w obudowie) może ktoś wie jakiej firmy są te katody?idziesz do sklepu i kupujesz okragly wlacznik/wylacznik pod 12v (niektore maja kolorowe podswietlenie i se mozesz pod kolor katody kupic ;p ) wpinasz gdzies na drodze kabla, przedluzasz przewody i wymiatasz :)Niezły pomysł z tym podświetleniem. Dzisiaj zamówiłem 2 niebieskie katody sunbeama i zrobie świecący włącznik pod kolor wyświetlacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...