wróbel Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 TRANSCEND DDR 333 REG 2,5-3-3 co myślicie o zakupie takiej pamięci-na allegro można takową dorwać za około 400zł.Co prawdą nie jest to demon szybkości ale pojawią się wkoncu gry którym 1 gb nie wystarczy i wtedy kupić drugiego TRANSCEND 'a i mamy w dualu 2 gb :) Zadam konkretne pytanie -Transcend DDR 333 1 GB czy 2x512mb Hynix DDR 400(opcja droższa).Chyba- jesli chodzi o gry to ilość ramu ma większe znaczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zdecydowanie 2x512 hynix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 to dopiero jedna opinia -czekam na więcej bo szczerze mówiąc mam chrapkę na tego TRANSCEND'a ze względu na cenę i pojemność.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 jeżeli nie zamierzasz kręcić to 1gb w kości będzie dobre - ale weź pod uwage że mozesz potem nie dokupić drugiej takiej samej do duala do tego kostka ma tylko 333 i pozbawiasz sie na dzień dobry duala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 chciałem się jeszcze dowiedzieć czy sprzęt jak z podpisu nie bedzie miał problemów z tymi hynixami?Zdarza się że dana platforma np nie pracuję stabilnie z kingstonami-a jak jest w przypadku mojej mobo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxe Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 pewnie chodziło ci o tą aukcje: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=38184521 i takie pytanie - czy ta kostka będzie działała na tej płycie: http://www.msicomputer.com/product/p_spec....atinum&class=mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 zgadza się chodzi o tą aukcję i również ciekawi mnie czy styknie ta kostka do tego MSI.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxe Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 no właśnie obawiam sie że nie :? bo niewidze żeby pisało że płyta obsługuje ECC - R :? chyba że sie myle :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...