ashgan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Zasysalem najnowsze 40/71 i za kazdym raz przy rozpakowywaniu wystepowal blad archiwum uszkodzone.Co jest ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Zasysalem najnowsze 40/71 i za kazdym raz przy rozpakowywaniu wystepowal blad archiwum uszkodzone.Co jest ? :( Moze jest uszkodzone ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Tez tak sadzilem ale to ze stronki NVidii.?I ssalem kilka razy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Zasysalem najnowsze 40/71 i za kazdym raz przy rozpakowywaniu wystepowal blad archiwum uszkodzone.Co jest ? :( 40.72 jest najnowsze, zassałem getrightem i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 czesto jak Download Acceleratorem sciągalem to mialem takie numery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 hmm,....zasysam FlashGetem jest niezly ale widze ze to moze byc problem tego programiku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 czesto jak Download Acceleratorem sciągalem to mialem takie numery ja tam zasysam DAPem i nie mam takich problemow, mam 5.3.0.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Zasysalem najnowsze 40/71 i za kazdym raz przy rozpakowywaniu wystepowal blad archiwum uszkodzone.Co jest ? :( nieraz gdy jest to archiwum samorozpakowujące SFX, to należy tylko podwujnie kliknąć i rozpakuje - jeżeli przyciśniesz prawy i każesz rozpakować to kicha, wystąpią błędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 a nie masz przypadkiem jakiego wirusa, albo oprorgamowania antyvirusowego??? jak tak to je wyłącz przy instalacji driverów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...