dlugi1 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Witam niedawno wymienilem sprzet na semprona 2400+ i plyte gigabyte GA-7n400L, troche sie pobawilem i wyciagnalem z sempronika 2,1GHz (10x210) przy napieciu rdzenia ~1,76V, problem polega na tym ze chcialbym jeszcze cos z niego wycisnac niestety BOX'owe chlodzenie raczej na to nie pozwala (podczas torture test w prime ok 67 stopni) tak wiec postanowilem zakupic jakis coolerek niestety do dyspozycji mam ok 60 zl :), tak wiec znalazlem pewien wiatraczek i chcialbym sie dowiedziec co o nim myslicie :)) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37336842 Z gory dziekuje za szybkie odpowiedzi :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Miedziany... Za 60zł nic prawdopodobnie lepszego nie znajdziesz więc IMHO warto go zabrać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Był już kiedyś temat o tym coolerku ale warto przypomnieć :) Ja bym go sobie na 9800PRO założył, ino jak... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Był już kiedyś temat o tym coolerku ale warto przypomnieć :) Ja bym go sobie na 9800PRO założył, ino jak... :) Wejdz w GALERIA GFX na Modyfikacje... ;) A tak - wiercisz 4 dziury w radiatorze, bawisz się gwintownikiem, zakładasz podkładki, śruby i koniec...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...