mikaelus Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No, no zapowiada się ciekawie... Ma wszystko czego do szczęścia trza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No co wy?! Nowy Epox i taka cisza? :D Nikt nic nie powie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 No co wy?! Nowy Epox i taka cisza? :D Nikt nic nie powie?Bo nikt nic nie wie :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Innymi slowy dajta linki do recenzji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Innymi slowy dajta linki do recenzjidobrze powiedziane nic nie moge o niej sadzic bo nigdzie o niej jeszcze nic chiba nie napisali a jesli nawet to nie pochwalili sie o tym w polskiej sieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Hmmmm..... GDYBYM BYŁ BOGATY!! :D :D :D napewno bym se zakupił 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Widziałem reklamówkę w Chipie, więc myślałem, że coś się pojawiło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ciekawa płytka, ale trza testów żeby coś więcej powiedzieć. Podoba mi się to Serial ATA 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Tylko ciekawe jaka będzie cena...? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja tam żadnego serial ata nie widze... w opisie na stronie producenta też nie wspomniano o sata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja tam żadnego serial ata nie widze... w opisie na stronie producenta też nie wspomniano o sata Wspomniano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja sie opieram na specyfikacji płyty, a nie na opisie. http://www.epox.com/html/motherboard.asp?p...K9A3plus&lang=1 i według niej NIE MA A-ATA, czyli albo ja sie myle albo Ty, albo Epox szaleje :) - inaczej - powiedz mi w którym miejscu na fotce jest złącze s-ata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja sie opieram na specyfikacji płyty, a nie na opisie. http://www.epox.com/html/motherboard.asp?p...K9A3plus&lang=1 i według niej NIE MA A-ATA, czyli albo ja sie myle albo Ty, albo Epox szaleje :) Skoro nie ma w specyfikacji to chyba jednak Ty masz rację :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hmmm nie wiem kto ma racje... ale coś mi tu nie gra... fotka tej płyty z Twojego opisu to nie jest ta sama płyta z tej mojej specyfikacji... ta Twoja ma fioletowy AGP, przezroczysty Cooler - 3 sloty pamięci, a ta moja ma brązowy AGP, na chipsecie sam radiator i do tego 4 solty pamięci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hmmm nie wiem kto ma racje... ale coś mi tu nie gra... fotka tej płyty z Twojego opisu to nie jest ta sama płyta z tej mojej specyfikacji... ta Twoja ma fioletowy AGP, przezroczysty Cooler - 3 sloty pamięci, a ta moja ma brązowy AGP, na chipsecie sam radiator i do tego 4 solty pamięci... Dziwne :? . Czyli że obydwaj mamy rację :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...