arczowsky Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Witam, mam małe pytanie, komp jak w podpisie, wszystko miodzio ale jest pewna sprawa, otóż chciałbym się was zapytać jak wyłączyć na tej mobo (7N400L) coś takiego jak "Network boot" czy jak to się tam nazywa.. w biosie nie znalazłem żadnej opcji służącej do tego, w CTRL + F1 tez tego nie ma. A przez to komp się włącza 2 razy dłużej :( - w dosie wykrywa mój adres mac'a, nazwę karty sieciowej i próbuje połączyć się z DHCP.. następnie po kilku chwilach zaczyna odpalać windę. Jak to wyłączyć, macie jakieś sugestie? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Hmm, przepraszam, minęło trochę i nikt nie odpowiedział, na prawdę nie wiecie co to może być? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Takze mialem tem problem bo naciskanie ESC jest nudne:) Musisz po poscie ale przed ekranem z logiem winxp wcisnac kombinacje shift+F10 i tam wylaczyc ta opcje+pare innych od razu zwiazanych z sieciowka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diro Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Mam taką płytę i ta opcja u mnie występuję! Bios GA-7N400-L F11 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...