szaraczek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 hej mam problem . tata mojemu koledze niechce dac pełnych uprawnien uzytkownika na windwosie 2000. w sylwka bedziemy mieli kompy polonczone w lanie. czy jest jakis program który wyczyta chasło jego taty(admina) po lanie?? bo on se nawet niemoze zainstalowac gierek i mi go szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 :legal: chyba nie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ale mi go jest szkoda:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 programy sa ale :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ale mi go jest szkoda:( Mapujesz dysk z windowsem 2000 znajdujesz bazę SAM (2 pliki) przenosisz je w inne miejsce (bezpieczne) Kasujesz SAM Logujesz się do systemu jako administrator bez hasła instalujesz gry - grasz po sieci po wszystkim odinstalowujesz gry kasujesz logi (dzienniki) przywracasz bazę SAM nie ma śladów Czemu miałoby to być nielegalne na komputerze domowym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 ale z kad ja moge miec pewnosc ze to jest jego (kumpla) komp domowy moze on hasleko admina w szkole chce poznac ;] albo cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 nie tylko ja chce z nim pomykac w css po lanie w sylwka ale tak bym niemugl a co do legalnosci to przeciez tym czynem nieprzynosze zadnych szkud materialnych i innych jego tacie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 no ja cie rozumiem, ale to jest net nie znam cie i skad mam wiedziec ze mowisz prawde ;) dobra zamknijmy to EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...