Neo_x Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Siema!! cdrinfo nie dziala...... :( znacie moze jakies dobre strony o nagrywaniu cd?? mianowicie potrzebuje przegrac il2 sturmowik..... a clonecd i clonyxxl nie pomaga... prosze o pomoc albo najlepiej podajcie programy ktore przegrywaja cd 1:1 THX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Jak to nie działa jak działa... Przed sec byłem na niej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 a mi wylatuje z textem: Forbidden You don't have permission to access / on this server. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.22 Server at www.cdrinfo.pl Port 80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 www.cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 a mi wylatuje z textem: Forbidden You don't have permission to access / on this server. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.22 Server at www.cdrinfo.pl Port 80 Tz nie masz pozwolenia żeby tam wejsć. Czyli możesz mieć najzwyczajniej bana. Ale ten temat sie nadaje na oślą! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 wiem, wiem ze na osla...... a wam dziala ta stronka?? to jak byscie mogli skopiujcie mi liste programow do nagrywania cd na prawo stronki.. bede bardzo wdzieczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 ...Forbidden You don't have permission to access / on this server... to sprobuj wejsc przez jakis serwer PROXY jak to nic nie da to zerknij tu http://cdrinfo.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 no wlasnie na cdrinfo.com nic nie ma........... ja potrzebuje spis programow do przegrywania cd...... :) a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 jezeli ktos widzi stronke cdrinfo.pl to bardzo prosze o skopiowanie nazw programow do nagrywania cd i wklejenie ich tutaj..... BARDZO LADNIE PROSZE :!: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 BurnDrive CD Mate CDRWin CloneCD EAC DirectCD Easy CD Creator 5 Feurio FireBurner Nero Burning ROM NTI CD-Maker SafeLock Winamp WinOnCD nie ma zaco :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 ok... Big THX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...