flasht Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Pierwsze co chcialem powiedziec to ... pi ... piiiii... piiii.... !@#$%^&!!!! O ... to na temat dzialania forum ;-) Juz trzeci raz pisze tego gownianego posta! :( A teraz jak odreagowalem moge zaczac pisac... W skrocie... O co chodzi? Sorki za zdjecie z lampa, ale niestety nie mam teraz czasu na robienie nastepnego. A to moje pierwsze przygody jesli chodzi o TEN aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Na drugim kanale IDE masz do dysku podpięty kabelek 40 żyłowy a nie 80, ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Na drugim kanale IDE masz do dysku podpięty kabelek 40 żyłowy a nie 80, ot co. To niby jak ten dysk dziala ? :P :) Bo przeciez nagrywarka tez jest tam podpieta i jest ok... ? Kurcze wydawalo mi sie ze wczesniej nie bylo tego komunikatu..? Ale rzeczywiscie kabel jest 40-sto zylowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 To że wywala ten komunikat i kabel jest 40żyłowy nie oznacza od razu że dysk nie będzie działał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 albo kabelek jes podpiety na odwrot bo wtedy tez czasami taki komunikat leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Qomi Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Miałem ten sam problem i sie okazało że taśma jest zwalona. Dałem nową i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...