Mark Nazzal Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Czy ktoś korzystał kiedyś z suchego lodu do chłodzenia procesora? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 ruscy i azjaci W Polsce chyba nikt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Sa tego jakieś powody ? Jak się ogólnie sprawuje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 chłodzi ostro ale krótko - trzeba caly czas dosypywać lodu, jak węgla w lokomotywie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Dobry ale krótko trwały efekt. Gra niewarta świeczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Ide się uczyć chemii.. może uda mi się go z czymś "zmieszać" aby spowolnić proces submilacji :lol: Btw, mam tutaj właśnie trochę suchego lodu i sprawdzam w jakich warunkach wytrzymuje, i jak długo. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 skombinuj czysty alkohol etylowy, odpowiedni blok na procesor i wrzuc do srodka lod + alkohol- bedziesz mial dobre efekty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Slyszalem iz J.Walker dobrze chlodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Slyszalem iz J.Walker dobrze chlodzi :) A nie lepiej go wypic :lol: Co tam bedziesz tracil tyle kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Slyszalem iz J.Walker dobrze chlodzi :) A ja zawsze myślałem że rozgrzewa :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...