Gość aruś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Jaką płytę wybrać zakładając że nie będzie mocnego oc? Abit AV8 czy Asus A8V Deluxe Via K8T800Pro ??? i jakie do tego dobrać pamięci? Z góry dziękuje za wskazówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ja wziolem abita av8 3rd eye , dzis go bede mial w lapkach , czytalem kilka jego recenzij i zebrac duzo plusow i ani jednego minusa , jest wydajny a przy tym mozna bawic sie w OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aruś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Ja też czytałem recenzje i obie płytki są chwalone Słyszałem jednak że Abity czaem źle współpracują z zasilaczami A jak wygląda uaktualnianie biosu na Abicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ABIT=dobre O/C mniejsza stabilnosc ASUS=mniejsze O/C w stos. do Abita ale asus jest bardziej stabilniejszy (doswiadczenie osiedlowych kumpli:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...