Major_Rush Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Witam wiec moj problem polega na tym ze wentylator od zasilacza strasznie glosno mi chodzi i podejrzewam,ze przez to czasami obraz mi gasnie jak cos robie na komputerze wogole podzespoly sa gorace wiec postanowilem go wymienic,tylko z tym ze nie mam juz gwarancji na komputer i moje pytanie jest takie jesli kupie sobie sam zasilacz i kiedy go popodlaczam juz to musze ustawic jakies napiecie odpowiednie? jesli tak to czym sie musze kierowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 podpinasz i wszystko samo się robi nic nie ustawiasz, nigdy się niespotkałem zeby trzeba było cos ustawiać.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felt Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 AMD55 ma racje o napieciach decyduje BIOS automatycznie. Ale z tego co wiem to mozna tez recznie, ale nie polecam eksperymentowania kumpel juz spalil jednego RADKA. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Wilk Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Napiecia na wszystkich(sprawnych) zasilaczach sa takie same wiec nic tu sie nie zmienia.jedyna roznica to moc i tu proponuje najmocniejszy na ile kasa pozwala pozniej nadwyszka i tak bedzie potrzebna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...