Matcheo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 siemka mam pytanie ... mam Typ procesora - AMD Athlon XP, 1473 MHz (5.5 x 267) 1700+ Nazwa płyty głównej - Gigabyte GA-7VA (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Mikroukład płyty głównej - VIA VT8367 Apollo KT333CF sprawdzilem sobie temp w BIOSI-e bo najlatwiej i jest cos takiego : VCORE - 1,628V DDR Vtt - 1,280V +3,3V - 3,148V +5V - 4,892V +12V - 12,544V 5VSB - 4,919V Current System Temp. - 27C Current CPU FAN Speed - 5113 RPM Current System FAN Speed - 1654 RPM Current CPU Temp. - 30C/86F czy temperatura na procku jest ok ????? i obroty wentylatora w ogoleczy wsio ok ??? bo kupilem sobie dodatkowy wentylator i cos za chlodno jest i nie wiem pomozcie DZIEKI POZDRA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ale Ty sobie jaja robisz tak :?: wszyskot dobrze ale zapewno temp proca jest zanizona albo masz baaaardzo dobry wentyl .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcheo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 czemu jaja zaraz ???????? bosheee sie pytaaam a wentylator mam nowy dzis zalozony z czujnikiem jeszcze ... dlatego sie pytam to juz nie mozna ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Przy tej czestotliwosci rdzenia 1,4GHz daje 49W przy tym Vcore i chłodzeniu. Temp. jak najbardziej w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcheo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 mavers dziekuje Ci bardzo pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 ta plyta gigabyte ma odczyt temp z rdzeniaa....... masz najnowszy bios ? ....... jakiego masz coolera ? obudowa dobrze wentylowana ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 racja w sumie to nie jest stres " i obroty wentylatora w ogoleczy wsio ok" to mnie bardzo rozbawilo :) nie boj sie nie zamrozisz kompa jednym wetnyle ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcheo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 hehe kurczee nie robcie sobie jaj kazdy jest w swojej dziedzinie dobry wiec sorrka .. i ciesze sie ze moglem rozsmieszyc cooler nie mam tylko mam arctic cooling arctic fan pro TC jak jest loooz to super sie ciesze ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Nie od dziś wiadomo że odczyty temp procesora na płycie głównej są obarczone sporym błędem. Traktuj je bardziej jako orientacyjne niż jako wyznacznik wydajności chłodzenia. Jeżli komputer chodzi OK (w stressie) i nie wiesza się to znak, że nie ma sie czym przejmować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matcheo Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 tez prawda .. a chodzi ruuulez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 +3,3V - 3,148V +5V - 4,892V +12V - 12,544V Albo mi sie zdaje albo te napięcia prawie sie w normie nie mieszczą?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...