Cronosik Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Mam nastepujacy problem podlaczylem telefon simens mt50 do kompa przez kabel usb zainstalowalem MPM zeby odpalic internet przez gprs telefon ladnie sie wykrywa laczy z netem ale po 30sekundach rozlacza polaczenia. Sprawdzalem na CX65 i wszystko jest ok wiec ustawienia w kompie powinny byc ok. Czy trzeba cos odpowiednio ustwaic w samym telefonie?? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 prosze o pomoc... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 a wap tez ic sie w nim rozlacza po 30 sekundach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 napisz mi prosze jak ustawiasz polaczenie na net przez gprs. jakie hasla numery itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 punkt dostępowy APN: www.idea.pl login: ppp hasło: ppp proponowany DNS - 194.9.223.79 194.204.159.1 Wszystko jest na stronie idei. numer ktory trzeba wpisac jak sie samemu konfiguruje modem pod windowsem to *99***1*# lub *99*# Ja uzywam oprogramowania siemensa i tam nie trzeba takich numerow wpisywac. Pozdrawiam i zycze powodzenia. A czy pod wapem mi rozlacza nie wiem :) nie sprawadzalem a nie mam teraz tel przy sobie. A jakies sugestie jesli tak lub jesli nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...