kazbek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Elo Ma ktos moze taka grafike Creative Annihilator 256 na DDR'ach na gwarancji? Moja nie wytrzymala podkrecania Golden ORB + Cold Plate + 8 radiatorow Odpalilbym za wymiane na gwarze z 30 zl (lub 2 litry woody od naszych wschodnich sasiadow) :D :D :D O odpowiedzi w razie zgodzenia sie na to prosze na priva [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Elo Ma ktos moze taka grafike Creative Annihilator 256 na DDR'ach na gwarancji? Moja nie wytrzymala podkrecania Golden ORB + Cold Plate + 8 radiatorow Odpalilbym za wymiane na gwarze z 30 zl (lub 2 litry woody od naszych wschodnich sasiadow) :D :D :D O odpowiedzi w razie zgodzenia sie na to prosze na priva [/img] Frajera szukasz ? ;) Lepiej idz po kaske do banku i kupuj nowa karte! Azjaran trza zannihilowac jak to na zachodzie, jakis palni acetylenowo-tlenowy, takie tam mlotki, dluta i.t.p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Elo Ma ktos moze taka grafike Creative Annihilator 256 na DDR'ach na gwarancji? Moja nie wytrzymala podkrecania Golden ORB + Cold Plate + 8 radiatorow Odpalilbym za wymiane na gwarze z 30 zl (lub 2 litry woody od naszych wschodnich sasiadow) :D :D :D O odpowiedzi w razie zgodzenia sie na to prosze na priva [/img] Frajera szukasz ? ;) Lepiej idz po kaske do banku i kupuj nowa karte! Azjaran trza zannihilowac jak to na zachodzie, jakis palni acetylenowo-tlenowy, takie tam mlotki, dluta i.t.p co tak sie rzucasz? musze probowac bo nie mam kasy bo dzis kupuje parcha(czytaj:maluszka :) ) a na tej 1 MB dlugo nie pociagne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Elo Ma ktos moze taka grafike Creative Annihilator 256 na DDR'ach na gwarancji? Moja nie wytrzymala podkrecania Golden ORB + Cold Plate + 8 radiatorow Odpalilbym za wymiane na gwarze z 30 zl (lub 2 litry woody od naszych wschodnich sasiadow) :D :D :D O odpowiedzi w razie zgodzenia sie na to prosze na priva [/img] Frajera szukasz ? ;) Lepiej idz po kaske do banku i kupuj nowa karte! Azjaran trza zannihilowac jak to na zachodzie, jakis palni acetylenowo-tlenowy, takie tam mlotki, dluta i.t.p co tak sie rzucasz? musze probowac bo nie mam kasy bo dzis kupuje parcha(czytaj:maluszka :) ) a na tej 1 MB dlugo nie pociagne Ja sie nie rzuczam tylko sugeruje total Annihilation tej karty jesli nie uda sie zalatwic nic z gwarancja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 To już trochę zbyt leciwy sprzęt żeby go z gwarancją znaleźć... Ale poszukać nic nie zaszkodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja mam do opchniecia Creativa DDR jak chcesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazbek Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja mam do opchniecia Creativa DDR jak chcesz :) Nie dzieki mam juz upatrzonego Geforce'a 2 Titaniuma I przygotowuje 4 wielkie radiatory na pamiatki i butan cooling na gpu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...