darkvader Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mam mega problem i jest to dla mnie bardzo wazne :((((( otoz zmienialem wielkosc moich partycji poprzez Partition Magic ... (mam win xp) mam dwie partycje C: 2Gb D: ok 38 Gb no i podczas przenoszenia plikow moj brat zresetowal mi kompa (brat ma 5 lat) po restarcie ... pokazuje mi tylko jeden Dysk C; i ma on wielkosc 2 Gb :((( czy jest jakas mozliwosc odzyskanie danych z dysku D: ?? prosze o pomoc to jest dla mnie bardzo wazne :( :( ------------------- Desperat T_T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Partition Magic ma chyba jakas opcje odzyskania partycji? A jezeli nie to moze sprobuj http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 ontrack lub easyrecovery pro lub wpisz w szukajkę odzywskiwanie danych lub google ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...