Goofy Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Wczoraj stałem się posiadaczem karty na układzie GF4 MX („firmy” Sparkle). Ma ona (jak pewnie każda) wyjście TV i tu jest problem. Dostałem kabelek 4 bolce z jednej i drugiej strony (jak wejście S-Video Video karcie TV ), ale posiadam leciwy telewizor Unitra Helios … Niestety nie jest on wyposażony w takie wejście ani euro ani chinch :( . I tu moje pytanie. Skoro posiada on tylko wejścia starego typu (duże piątki) to czy można zrobić przejściówkę ? Wiem, że obraz nie będzie olśniewający ale zawsze to 25 cali :) na filmy w sam raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Na 99% można zrobić, tylko trzeba umieć :D Kiedyś chyba nawet coś takiego widziałem. Idź to jakiegoś sklepu elektronicznego, może będą coś takiego mieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 idz do elektronicznego maja tam takie przewody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...