_M@rtin_ Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 (edytowane) Witam wszystkich :D , mam takie jedno pytanko, czy istnieje taki program który wyświetla informacje podobnie jak w ZoneAlarm tylko bardziej zaawansowanie. Mam na myśli program który pokazuje połączenia z mojego kompa: jaki program próbóje się połączyć, do jakiego IP i przez jakie porty. Z netu: jaki IP i przez jakie porty. Zone Alarm wyświetla tylko niektóre programy i w niektórych wyświetla porty :( Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc :roll: Edytowane 31 Stycznia 2005 przez _M@rtin_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 NetLimiter 1.30. Sam program sluzy do ograniczania predkosci downloadu i/lub uploadu dla konkretnego programu lub konretnych adresow IP, ktore przyssaly sie do danego programu, niemniej powinien te dane pokazac. Nie jestem pewien czy pokazuje porty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_M@rtin_ Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 NetLimiter 1.30 Nie jestem pewien czy pokazuje porty.Dzięki niezły programik :) Tylko gdyby sie chował do tray'a :wink: Ale to dalej nie rozwiązuje mojego problemu, potrzebuje zeby pokazywał porty i IP połączenia przychodzącego. Również przydało by się żeby wyświetlał te blokowane przez ZoneAlarm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 NetLimiter moze sie chowac do traya, a przynajmniej u mnie tak robil. Jesli chodzi o pokazywanie portow (bo IP, ktore sa polaczone z twoim komputerem za pomoca konkretnego programu to on pokazuje) pomyslu zadnego nie mam. Trudno, zeby inny niz ZoneAlarm program pokazywal co ten pierwszy blokuje, zatrudnij wrozke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calhil Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Sprobuj IP-Tools hxxp://www.ks-soft.net/ip-tools.eng/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfik Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 poszukaj programiku Active Ports (jest free) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...