slither Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Witam. Zakupilem GF 6800 GT OC firmy BFG. Przypatrzylem sie karcie i rzucilo mi sie w oczy ze radiator na mosfetach (ten ktory jest tylko na GT i ULTRA - taki czarny,podluzny) nie dotyka mosfetow .....a co ciekawsze to kupilem dwie takie karty i w obu jest to samo 8O Jak to jest u Was?? Czy w innych firmach jest tak samo?? W najgorszym wypadku bede musial troszke podszlifowac ten radiator :? Z gory dzieki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 stary to ty masz problem !!, czasem tak poprostu jest, ja tobie znaczaco nie pomoge ale to moze byc wina serii, albo producenta, kiedys tak bylo ze czasem radiatory w 5600 uII nie dotykaly mem, bo z kolkami bylo cos nie tak, wiec pokombinuj albo oddaj na gware, nic innego tobie nie pozostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slither Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 aLE MASZ KUR.WA MAC PROBLEMY No wg mnie to jest problem!!...teraz jestem jeszcze pare godzin w NY a nie mam zamiaru za pol roku wysylac kart bratu do USA zeby je reklamowac z powodu spalonych mosfetow!!! wole sie teraz upewnic i ewentualnie w polsce -jesli bedzie taka potrzeba- podszlifuje ten radiator aby dotykal mosfetow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zdejmij ten oryginalny (będziesz go potrzebował jak byś się kiedyś z kartą stało) i kup lub zrób nowy. Wycięcie takiego radiatora z starego coolera to nie problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...