lukaszwis Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 MaM pytanie czy jak mam stanadrowe chlodzenie w R9800SE i zaloze jeszcze jedno na drugiej stronie karty jakis cooler czy to sie oplaca ?? czy lepisej zjac stare i na nie jakies miedziane chodzenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Jesli nie podrecasz grafy to chlodzenie zostaw, a jesli masz zamiar zrobic OC to zmieniaj bo standardowe jest do d... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Miedź na tym sprzęcie powinna być.... :D Looknij jak chciałbyś coś HOMEMADE zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 http://lukaszwis.webpark.pl/oc.jpg Czy nie bedzie zamały jak do R 9800se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Takie maleństwa zakłada się max na GF4.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwis Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A arctic Cooler ?? Chyba ze ktos ma inny pomysł :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Looknij.... Arctic Cooler - wejdzie... Ale jak masz zdolności ręczne to zrób cos sam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ja polecam ci arctic coolera rev.3 za jedyne 50 zl i do tego radiatorki na pamieci -OCZ miedziane za 69 zl (proline). Dzieki temu podkrecilem rdzen o 40Mhz a pamieci o 130MHz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ja polecam ci arctic coolera rev.3 za jedyne 50 zl i do tego radiatorki na pamieci -OCZ miedziane za 69 zl (proline). Dzieki temu podkrecilem rdzen o 40Mhz a pamieci o 130MHz!!! 1204298[/snapback] To po zbóju podkreciłeś tą karte. Na prawde niezły "overcloacker" z ciebie... tak poza tym, to trzeba powiedzieć ze to 130Mhz to jest w DDR. Tak na prawde to podkreciłes o 65Mhz, czyli umiarkowanie. Ja mam pamiątki bez radiatorków Rdzen masz wykrecony do [gluteus maximus]. Przynajmniej dojdź do taktowan XT - na pewno sie uda. P.S. Wiem ze sie pisze overclocker... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...